سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 

افشای سند کمک میلیاردی هلند به مدعیان اصلاح طلبی

درپی افشاگری پیرامون ارتزاق مادی و سیاسی وب سایت ها و نهادهای شبه مدنی مدعی اصلاح طلبی از بودجه پانزده میلیون یورویی دولت هلند، که براساس پیشنهاد پارلمان این کشور، تحت عنوان «پلورالیزم رسانه ای در ایران» تصویب شده است، موسسه هلندی «هیفوس» که مهم ترین منبع پشتیبانی مالی موسساتی چون «راهی» (متعلق به شادی صدر)، «کارورزی سازمان های جامعه مدنی» (متعلق به محبوبه عباسقلی زاده)، «کنشگران داوطلب» (متعلق به سهراب رزاقی)، «ایران گویا» (به مدیرعاملی «حسین باستانی»، عضو ارشد حزب مشارکت ایران)، «مرکز فرهنگی زنان»، «کانون زنان ایران» و روزنامه اینترنتی «روزآنلاین» و... محسوب می شود در اقدامی شگفت انگیز صفحه برخی از این موسسات تحت حمایت خود را از روی وب سایتش حذف و به عبارتی سانسور کرد!
شایان ذکر است بیشترین کمک موسسه «هیفوس» به موسسه ایران گویا (دارای وب سایت اینترنتی روز آن لاین) بوده است که بالغ بر 730هزار یورو می باشد و موسسات فعال در حوزه زنان که «کمپین یک میلیون امضاء» را راه اندازی کرده اند، برحسب برآوردهای رسمی، مجموعا تا یک میلیون یورو از بودجه براندازی نرم دولت هلند بهره مند شده اند.
افشای کمک مالی دولت هلند از طریق موسسات واسطی چون «هیفوس»، «بنیاد دخترک»، «فریدوم هاوس»، «پرس ناو» و... به مدعیان اصلاح طلبی در داخل کشور در حالی صورت گرفت که این رسوایی و تناقضات گفتاری آنها پیرامون استقلال چنین موسساتی سرگشتگی فکری هواداران اندک آنها را سبب شده و اعتراضات درون گروهی را پدید آورده است.

ادامه مطلب...

نوشته شده در  یکشنبه 86/1/26ساعت  12:30 عصر  توسط نافذ   شما هم نظر دهید()

درباره مدیرعامل جدید پارس خودرو

انتصاب آقای مهرداد بذرپاش به سمت مدیر عامل شرکت سهامی پارس خودرو، در روزهای اخیر با حرف و حدیث هایی همراه بوده است. 
شرکت پارس خودرو با تولید سالانه 186 هزار دستگاه انواع خودرو(نیسان ماکسیما، نیسان رونیز، نیسان سرانزا، نیسان پیکاپ، تندر L90 و رنو پی کی)، سومین خودرو سازی ایران محسوب می شود و 85 درصد سهام آن به شرکت سایپا تعلق دارد.
صرفنظر از اینکه برگزیدن یک مهندس 29 ساله بدون تجربه خاص مدیریتی، به عنوان مدیر عامل در یک صنعت پیچیده مانند خودرو سازی، چقدر با برنامه ها و شعارهای دولت نهم سازگاری دارد، درباره این انتصاب که قاعدتاً با اشاره یا حداقل کسب رضایت آقای دکتراحمدی نژاد بوده، تذکر دو نکته لازم به نظر می رسد:

 مهرداد بذرپاش

1.    آقای دکتر احمدی نژاد با این انتصاب نشان دادند که به جوانگرایی و میدان دادن به جوانها و استعدادهای ناب در میان جوانان خلاق و خوش فکر ایرانی در عمل پایبند هستند. این خود نکته مهم و امیدوار کننده ای است چرا که متاسفانه بعد از اعتمادی که جمهوری اسلامی در ابتدای پیروزی انقلاب به جوانانی نظیر محسن رضایی، میرحسین موسوی، ولایتی، نوربخش، توکلی، مهاجرانی، و ... نشان داد، با تثبیت انقلاب، مساله جوانگرایی، شناسایی و امکان دادن به رشد جوانان نخبه کلاً به دست فراموشی سپرده شد به طوری که هم اکنون با پیر شدن بدنه مدیریتی کشور، سیستم روشنی برای جایگزینی مدیران درحال بازنشستگی وجود ندارد و معلوم نیست یک جوان نخبه و دارای توان رهبری و مدیریتی چگونه در سیستم دولتی شناسایی می شود و ارتقا می یابد ...
میر حسین موسوی، محسن نوربخش، محمد غرضی و ... در سال 1359 در حالی که سنین حدود 25 تا 30 سالگی را تجربه می کردند، هر یک به واسطه شناخت یکی از سران جمهوری اسلامی ایران  به مقام های بالای مدیریتی رسیدند و نخبگی خود را نشان دادند.
آن روزها به دلیل فقدان تجربه قبلی، وزیر یا مدیرعاملی یک جوان 28 ساله چندان غیرعادی نبود، اما جمهوری اسلامی چه کرده است تا نخبگان مدیریتی جوان شناسایی شوند و رشد کنند تا انتصاب یک جوان به مدیریت یک شرکت بزرگ، اینطور با تعجب و طعنه جامعه روبرو نشود.

ادامه مطلب...

نوشته شده در  یکشنبه 86/1/26ساعت  12:0 عصر  توسط نافذ   شما هم نظر دهید()

نمره قبولی تهرانی ها به سیاست خارجی احمدی نژاد 

باوجودی که تاکنون این مسئله بین منتقدین احمدی نژادمطرح بوده که مردم ازسیاست خارجی دولت نهم بشدت انتقاددارندنظرسنجی ها ی اخیربیانگراین مطلب است که مردم تهران کاملا به دولتمردانشان درعرصه دیپلماسی اطمینان دارند.
یک روزنامه اتریشی اخیرنتایج نظرسنجی رامنتشرکرده است که براساس آن 77درصدمردم پایتخت به دیپلمات های کشوروسیاست های خارجی دولت نهم اطمینان دارند.
این گزارش می افزاید: روزنامه مذکوردرسال جاری شمسی از12تا19فروردین ماه یک نظرسنجی رادربین 5000تهرانی توزیع کرده است که براساس نتایج بدست آمده دولت نهم توانسته است نمره قبول درمیدان سیاست خارجی راکسب نماید.
 بر اساس"وینرسایتونگ"  این نظرسنجی که در بین پنج هزار نفر از جمعیت ساکن در تهران و طی ‪ ۱۲‬تا ‪ ۱۹‬فروردین انجام شده، مردم ایران از سیاست خارجی رییس جمهوری خود قاطعانه حمایت می‌کنند.نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد که ‪ ۷۷‬درصد از پنج هزار سوال‌شونده در موضوع انرژی هسته‌ای از موضع دولت حمایت می‌کنند و در هیچ صورتی موافق توقف غنی‌سازی اورانیوم نیستند.
بر اساس نظر سنجی این روزنامه اتریشی ، ‪ ۳۳‬درصد از سوال‌شوندگان معتقدند که احمدی نژاد دولتمرد خوبی است و ضمن ایستادگی در مقابل آمریکا به قشرهای آسیب پذیر جامعه نیز کمک می‌کند.به گزارش روزنامه وینرسایتونگ، در عین حال ‪ ۶۷‬درصد از سوال‌شوندگان تاکید کرده‌اند که دولت بهتر است به مسائل داخلی و مشکلات اقتصادی مردم بیشتر توجه کند.
در بخش دیگری از این نظرسنجی که به موضوع بازداشت و آزادی نظامیان انگلیسی اختصاص دارد، اکثر سوال‌شوندگان معتقدند که آقای احمدی‌نژاد در این ماجرا هوشیارانه عمل کرد و بهترین نمره را باید به دولت ایران به‌خاطر نحوه حل و فصل موضوع نظامیان انگلیسی داد.وینرسایتونگ همچنین نوشت: براساس این نظرسنجی ‪ ۶۸‬درصد از ایرانیان در پاسخ به اینکه آیا حمله نظامی علیه ایران با تحولات اخیر نزدیک تر شده است،پاسخ منفی داده‌اند.


نوشته شده در  یکشنبه 86/1/26ساعت  11:57 صبح  توسط نافذ   شما هم نظر دهید()

به مناسبت سالگرد آغاز نهضت اسلامی فلسطین؛

انتفاضه فلسطین خالصترین نهضت ضدصهیونیستی

در چنین روزی در سال 1361 ( 1982 )  نهضت اسلامی فلسطین ( انتفاضه نخست)  آغاز شد . پس از صدور بیانیه باالفور  در سال 1917 میلادی  ،   اولین رژیم صهیونیستی درفلسطین اشغالی تشکیل  شد. با نگاهی به تاریخ می توان در یافت که  انگلیس ، در زمان اوج قدرت ، تمامی هم خود را برای  نابود کردن توان  سیاسی و نظامی جهان اسلام ، تحت قیمومت در آوردن سرزمین های اسلامی و تاسیس یک رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی بکار گرفته  بود .

 بر همین اساس و در آستانه اشغال فلسطین توسط ژنرال آلنبی ، جیمز بالفور وزیرامور خارجه وقت انگلیس طی نامه ای  به لیونل والتر دوروچیلد  ، قول همکاری تمام عیاری را  در جهت تاسیس یک رژیم صهیونیستی در فلسطین به وی داد .  لذا  در زمانی  که آلنبی به سوی فلسطین می شتافت  ، بالفور نیز  جدی ترین گام را در  زمینه تشکیل یک رژیم صهیونیستی در فلسطین برداشت .   

 

در همین زمان صهیونیست ها از نامه  بالفور و پیشروی ژنرال آلنبی به عنوان استجابت دیرینه دعای قوم یهود یاد می کردند . طی مدت سی سال و درحالی که مسلمان ها در اختلاف و چند دستگی  به سر می بردند  ، بریتانیا  زمینه را برای تشکیل رژیم صهیونیستی فراهم کرد. هجوم  صهیونیست ها  از سراسر جهان به فلسطین , تشکیل  گروه های نظامی صهیونیستی  ،در اختیار قرار دادن  امکانات مالی و اقتصادی ، تقویت وجهه صهیونیست ها در جهان از طریق رسانه های  بین المللی  و سرکوب مسلمانان فلسطین از جمله مهمترین اقدامات استعمار در جهت  تشکیل رژیم صهیونیستی بود . سرانجام پس از آمده شدن موقعیت ، انگلستان بر قیمومت و اشغال خود در فلسطین پایان داد و از آن جا خارج شد. پس از این واقعه ،  رژیم اشغالگر قدس موجودیت خود را  اعلام شد  و نخستین  جنگ اعراب و این رژیم  که منجر به پیروزی صهیونیست ها شد ، در گرفت .  پس از این وقایع مردم فلسطین قهرمانانه دست به تشکیل جنبش های آزادی بخش زدند و در این زمینه توانستند تا حدود زیادی موفق عمل نمایند . انتفاضه فلسطینیان و نهضت اسلامی مردم فلسطین به دور از صلاحدید احزاب سیاسی فلسطین تنها بر آزاد سازی قدس شریف از ید اشغالگران صهیونیست تاکید می کند. 

ادامه مطلب...

نوشته شده در  چهارشنبه 86/1/22ساعت  1:44 عصر  توسط نافذ   شما هم نظر دهید()

هالیبرتون، دیک چنی و خلأ شریک مطمئن در دولت احمدی نژاد

قرارداد گازی ایران با شرکت امریکایی هالیبرتون که مطابق برنامه تا پایان سال 85 بود، پایان یافت. با این حال ناگفته های فراوانی درباره چگونگی برنده شدن این شرکت در مناقصات گازی، سفر دیک چنی به ایران در سال 79، میزان تأثیر این قراردادها بر دو سال اول مسئله هسته ای، عدم تمدید مجدد قرارداد و... وجود دارد.
به گزارش رجانیوز، برنده شدن شرکت هالیبرتون در مناقصه حفاری پارس جنوبی به سال 81 باز می گردد. قرارداد با ارزشی که برابر آن، این شرکت متهعد به حفر 12 حلقه چاه در فازهای 9 و 10 پارس جنوبی گردید و قرار شد تا پایان سال 85 و در مدت 52 ماه، در دو بخش خاکی و دریایی، ایران به گاز دست یافته و 50 میلیون مترمکعب گاز طبیعی و بیش از 400 تن سولفور از آن استحصال نماید.

در این قرارداد البته هالیبرتون تنها نبود بلکه کنسرسیوم هالیبرتون-اورینتال، مشترکاً برنده مناقصه شده بودند. ماجرا از اینجا جالب تر می شد که هالیبرتون برای حفر هر چاه مبلغ 23 میلیون دلار پیشنهاد داده و جمعاً خواستار دریافت 282 میلیون دلار شده بود اما دولت وقت ایران که به عنوان کارفرما می بایست کمترین مبلغ پیشنهادی را بپذیرد، در قرارداد منعقده مبلغ 360 میلیون دلار (80 میلیون بیشتر از پیشنهاد شرکت امریکایی) به کنسرسیوم هالیبرتون- اورینتال بخشید!

ادامه مطلب...

نوشته شده در  چهارشنبه 86/1/22ساعت  1:41 عصر  توسط نافذ   شما هم نظر دهید()

سخنرانی مهم سیدحسن نصرالله در جمع دانشجویان لبنانی

زمانی که در رسانه‌های خبری جهان از حمله‌ی آمریکا به ایران در 6 آوریل نوشتند، مسوولان این احزاب تا صبح یعنی همان ساعتی که در برخی رسانه‌ها تعیین شده است، بیدار ماندند و منتظر وقوع این واقعه یعنی حمله‌ی نظامی آمریکا به ایران بودند
سیدحسن نصرالله در جشن فارغ‌التحصیلی بیش از 1700 تن از دانشجویان لبنانی با تاکید مجدد بر ادامه‌ی فعالیت مقاومت اسلامی لبنان در این کشور اعلام کرد: هیچ کس نمی‌تواند مقاومت اسلامی لبنان را نابود کند، زیرا این مقاومت یک قضیه‌ی ملی لبنانی است.
سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان اظهار داشت: برخی با انتقاد شدید از فعالیت مقاومت اسلامی لبنان می‌گویند که مقاومت لبنان به مثابه دولتی کوچک در داخل دولت اصلی لبنان است که این کاملا غیر قابل قبول و نادرست است.
وی تاکید کرد: من به این احزاب و به این افراد می‌گویم تلاش نکنند زیرا تلاش آن‌ها برای ریشه‌کنی مقاومت اسلامی در لبنان به نتیجه‌ای نخواهد رسید زیرا این مقاومت چیزی نیست که بی‌ریشه باشد بلکه ریشه‌ی آن یک ریشه‌ی قوی یعنی ریشه‌ی مردمی است.
وی تاکید کرد: من راه را برای این احزاب و این افراد آسان می‌کنم و به آن‌ها می‌گویم اگر توانستید یک دولت قوی و قدرت‌مند به وجود آورید که بتواند از تمامیت ارضی لبنان دفاع کند و در برابر تجاوز دشمن ایستادگی کند، موضوع مقاومت اسلامی لبنان نیز خود به خود حل خواهد شد و نیازی به تلاش‌های مغرضانه‌ی شما برای منحل ساختن مقاومت در این کشور نیست.

ادامه مطلب...

نوشته شده در  چهارشنبه 86/1/22ساعت  1:39 عصر  توسط نافذ   شما هم نظر دهید()

به یاد امیر سپهبد شهید علی صیاد شیرازی

امیر دل‏ها!

متن زیر مصاحبه منتشر نشده‏ای با شهید علی صیاد شیرازی می‏باشد که به مناسبت سالگرد شهادت وی در نافذ منتشر می شود.
نام پدر:زیاد   محل تولد:شهرستان مشهد   تاریخ تولد:04/3/23  محل شهادت :تهران جلوی در خانه تاریخ شهادت :21/1/78    
مردم ایران شما را می شناسند، اما دوست داریم شرح مختصری از زندگی تان را از زبان خودتان بشنویم.
بسم الله الرحمن الرحیم. نام کوچک من علی است و نام خانوادگی ام صیاد شیرازی و نام پدرم«زیاد». البته چون ما از تیره ی عشایر هستیم، قبلا به ایشان «زیادخان» می گفتند. نام پدر بزرگ ما «صیادخان» بود و اصالتا تیره ی عشایر ما مربوط به تیره ی«اخت افشار» است که در سرزمینی بین فارس و کرمان امتداد دارد. پدر من در 12 سالگی به همراه برادرانش به درگز کوچ می کنند. همان جا ازدواج می کند و من نیز در همان جا متولد می شوم. تا سه-چهار سالگی من در مشهد بودم، اما پدرم به واسطه ی این که ژاندارم بود، از درگز به مشهد، رفت و آمد می کرد تا این که به گرگان منتقل شد و در همین شهر، تحصیلات ابتدایی را تمام کردم. بعد به شاهرود رفتیم و از آن جا به آمل و گنبد و از گنبد دوباره برگشتیم گرگان. در سال1323 متولد شدم. دو خواهر و شش برادر بودیم که یک برادرمان در جوانی به رحمت خدا رفت.

-تیمسار! خیلی دوست دارم خاطره ای از دوران کودکی تان بشنوم. چیزی در ذهنتان هست؟
-بله، داستانی یادم هست که به عنوان یکی از مصادیق بارز مقررات زیبای الهی است و مربوط به زمانی می شود که من هشت-نه ساله بودم.


تابستان بودم. مادرم به من گفت برو سراغ برادرت-او کوچک تر از من بود و یک مقدار شر و با بچه ای دیگر، رفته بود به باغ مردم-.
من به قصد این که او را بیاورم، راه افتادم. وقتی رفتم، دیدم او و چند نفری از دوستانش رفته اند بالای درخت و میوه می خورند. حقیقتش یک هوس شیطانی وسوسه ام کرد، منتهی یک جنگی در درون من بر پا شد که :«تو خودت آمدی برادرت را ببری، حالا چه طور شده که می خواهی مثل آن ها بالای درخت بروی؟!» این جنگ تا آن جا ادامه پیدا کرد که آن هوس بر من و آن عقل و منطقی که رنگ معنوی داشت، حاکم شد.

ادامه مطلب...

نوشته شده در  دوشنبه 86/1/20ساعت  2:46 عصر  توسط نافذ   شما هم نظر دهید()

اعلام خبر خوش هسته ای در سالروز قطع رابطه با امریکا

20 فروردین ماه که به عنوان روز اعلام خبر خوش هسته ای از سوی رئیس جمهور انتخاب شده است، همزمان با بیست و هفتمین سالگرد قطع رابطه سیاسی ایران و آمریکاست... ملت ایران قرار است در 20 فروردین 86 و همزمان با سالگرد قطع رابطه سیاسی ایران و آمریکا شنونده خبر خوش هسته ای از زبان رئیس جمهور باشد و پیشرفتی دیگر در عرصه دستیابی به فناوری صلح آمیز هسته‌ای را جشن بگیرد
20 فروردین ماه که به عنوان روز اعلام خبر خوش هسته ای از سوی رئیس جمهور انتخاب شده است، همزمان با بیست و هفتمین سالگرد قطع رابطه سیاسی ایران و آمریکاست.
با وقوع انقلاب اسلامی در سال 57 اگرچه آمریکا در ایران پایگاه خود را از دست داد اما دخالت‌ها و توطئه‌های این کشور پایان نداشت.
با تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در تهران در 13 آبان 58 توسط دانشجویان مسلمان پیرو خط امام و افشای اسناد جاسوسی، آمریکا پایه های قدرت خویش را بیش از هر زمانی متزلزل می‌دید؛ به همین دلیل آمریکا تلاش خود را برای مقابله با انقلاب اسلامی بیشتر کرد.
 توطئه‌های آمریکا علیه ایران تا آنجا ادامه یافت که در 20 فروردین 1359 دولتمردان این کشور، رابطه سیاسی خود را با ایران قطع و دست به توطئه‌های نافرجامی علیه انقلاب اسلامی از جمله حمله نظامی به طبس، کودتای نوژه، جنگ تحمیلی، تحریم اقتصادی زدند.

ادامه مطلب...

نوشته شده در  دوشنبه 86/1/20ساعت  2:32 عصر  توسط نافذ   شما هم نظر دهید()

حیرت رسانه هاى خبرى جهان از پخش تصاویر جدید العالم

العالم با پخش تصاویر جدید نظامیان انگلیسى در ایران که راحتى کامل آنها را نشان مى دهد، حیرت رسانه هاى خبرى جهان را برانگیخت.
شبکه خبرى العالم امروز (دوشنبه ) با پخش تصاویر جدیدى از پانزده نظامى انگلیسى در مدت بازداشت آنها در ایران ، ادعاهاى متناقض آنها را در خصوص رفتار بد ایرانیان ثابت کرد.نظامیان انگلیسى 23مارس درپى تجاوز به آبهاى سرزمین ایران ، بدست مرزبانان جمهورى اسلامى بازداشت شدند اما رئیس جمهور ایران بنابر رافت اسلامى ، این نظامیان را عفو کرد.

نظامیان انگلیس پس از بازگشت به کشورشان ادعا کردند که درایران در سلول انفرادى و تحت فشار روانى بودند.

ادامه مطلب...

نوشته شده در  دوشنبه 86/1/20ساعت  2:30 عصر  توسط نافذ   شما هم نظر دهید()

به مناسبت چهاردهمین سالگرد شهادت سید شهیدان اهل قلم

حکایت فاصله ها!

سیدمهدی شجاعی

گمان می‌کردم که فاصله‌ای نیست یا فاصله‌ی‌ کمی است میان من و تو.
احساس می‌کردم که دوقلوی هم‌زادیم که با چند قدمی پس و پیش راه می‌رویم. افق نگاهمان یکی است و توش و توان رفتنمان هم کم و بیش یکی.
وقتی در خلوت‌های انسمان، تو را به الحاح پیش می‌راندم و نماز را به امامت تو می‌خواندم و به نیاز تو اقتدار می‌کردم، با خودم می‌گفتم: کسی که یک سر و گردن بالاتر است، کسی که چند قدم پیشتر است، باید پیشتر بایستد، باید راشد و راهبر و امام این کاروان دو سالکه باشد.
و من خیال می‌کردم که فاصله‌مان همین چند وجبی است که تو پیشتر ایستاده‌ای .
وقتی شنیدی از کاری اجرایی کناره گرفته‌ام. گفتی: خوش به حالت برادر! که توانستی رها کنی خودت را از کارهای اجرایی. برای من هم دعا کن.
گفتم: همیشه دعاگوی توام، ولی خودت هم باید بخواهی.

گفتی: می‌خواهم! با تمام وجود می‌خواهم. خیلی خسته شده‌ام. من هم می‌خواهم بنشینم و بپردازم به نوشتن.
با سماجت پرسیدم: از کی شروع می‌کنی؟
گفتی: به همین زودی. یکی دوماه آینده.و من گمان کردم که جلو زده‌ام، که پیشتر افتاده‌ام و دعا کردم که خدا تو را به من برساند.
وقتی که در خانه‌ی‌ معشوق، دوشادوش هم طواف می‌کردیم و اشک‌ها و عرق‌هایمان به هم می‌آمیخت، احساس می‌کردم که تا شانه‌های تو قد کشیده‌ام و خدا مرا به همان چشمی نگاه می‌کند که تو را و امام زمان اگر بخواهد سایه نگاهش را بر سر تو بگسترد، من نیز در شولای عنایتش جای خواهم گرفت.
ساده بودم و بچگانه گمان می‌کردم که فاصله‌های معنوی هم با مترهای مادی اندازه می‌شود. پلنگ را دیده‌ای که شب‌ها به ارتفاع می‌رود و تلاش می‌کند که به ماه چنگ بیندازد؟ می‌بیند که دستش به ماه نمی‌رسد، اما خیال می‌کند که اگر بتواند یک کمی دستش را درازتر کند یا کمی بیشتر از جای خود بپرد یا اگر اندکی قله مرتفع‌تر باشد، این دست رسیدنی است و آن ماه یافتنی.
گاهی که ایستاده‌ای و چشم به افق دوخته‌ای، فکر می‌کنی که افق در چند قدمی است یا کمی بیشتر و بالاخره با دویدنی کوتاه، رسیدنی.

ادامه مطلب...

نوشته شده در  شنبه 86/1/18ساعت  12:32 عصر  توسط نافذ   شما هم نظر دهید()

<   <<   21   22   23   24   25   >>   >